Zapatos superiores Bandas de salida en línea
0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Terugkeer

Uw tevredenheid is gegarandeerd bij het kopen via onze website. De terugkeer van defecte producten wordt altijd geaccepteerd en wanneer een verzoek wordt afgegeven binnen een straal van 30 dagen vanaf de dag dat u uw bestelling ontvangen. Producten kunnen ook worden aanvaard om terug te betalen, voor zover ze nog nooit zijn gebruikt en een verzoek om binnen 15 dagen vanaf de dag dat u ze kreeg toegestuurd. Verzendkosten worden niet teruggenomen.

Wij controleren onze producten alvorens ze op de verkoop. Voordat u een bestelling, inspecteren we elk deel van de bestelling. Als u vragen heeft over hoe we onze producten te gebruiken, neem dan gerust contact met ons op, zullen we helpen u graag verder. Onze website is niet verantwoordelijk voor schade aan personen veroorzaakt tijdens of na het gebruik van de producten.

vervanging

Defecte producten kunnen worden ingewisseld voor een ander exemplaar van hetzelfde model, zolang een verzoek binnen een bereik van 15 dagen wordt ingediend vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangen. Geen wijzigingen worden geaccepteerd overwonnen deze periode van 15 dagen. Verzendkosten worden niet teruggenomen.

terugbetaling

Producten kunnen worden hersteld, mits:

1. Een verzoek wordt binnen een bereik van 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van uw bestelling verzonden.

2. Het product is niet gebruikt.

3. Alle verzendkosten materiaal met het pakket, accessoires en benodigdheden zijn opgenomen in de return.

4. Verzendkosten Pakket worden betaald door de klant.

Elk product dat niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden zijn onderworpen aan een heffing voor de verzendkosten.

Geen terugbetaling in het geval van beschadigde producten of die waarin de ontbrekende originele verpakking worden geaccepteerd. Indien de klant zich niet lenen voor de verzendkosten te betalen, zal niet overgaan tot terugbetaling.

De terugbetaling zal worden gemaakt volgens dezelfde vorm gebruikt voor de aankoop, en zal worden gedaan binnen een termijn van 14 dagen meestal.